Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έρχεται το πέμπτο Step Up

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικά χρόνια στην Βαλτιμόρη. Ο ταραξίας και χαρισματικός χορευτής Tyler είναι τιμωρημένος με 200 ώρες κοινωνικής εργασίας σε ένα σχολείο. Η Nora είναι μια φιλόδοξη οργανωτική χορεύτρια του μπαλέτου που ετοιμάζει προσωρινά ένα χορευτικό μόνη της, μέχρι ο «συνεργάτης» της Andrew να επιστρέψει. Μια ημέρα και ενώ οι δυο πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες θα συναντηθούν, ο Tyler θα προσφερθεί να βοηθήσει την Nora στο χορευτικό. Ο Tyler που είναι εξαιρετικός χορευτής του δρόμου θα ανακαλύψει και άλλους χορευτικούς «δρόμους» με την Nora αλλά και την μεγάλη του ευκαιρία, να αναγνωρισθεί επαγγελματικά και να αφεθεί στην αγάπη της ζωής του.

Ύστερα από τέσσερεις επιτυχημένες ταινίες με φόντο την αγάπη του χορού αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες, το Step Up συνεχίζει την πορεία του και με πέμπτη ταινία. Ο τίτλος της επερχόμενης ταινίας που θα έρθει στους αμερικανικούς κινηματογράφους μέσα στο 2014 είναι Step Up: All In. Μέχρι στιγμής έχουμε στην διάθεση μας μόνο δυο φωτογραφίες που δείχνουν τον Moose και την Andie γνωστοί από την δεύτερη ταινία και τον Sean από την τέταρτη ταινία.

Στην τωρινή υπόθεση, η ιστορία μας καλωσορίζει στον ξεχωριστό κόσμο μια ομάδας χορευτών στο λαμπρό Las Vegas που προσπαθούν να κερδίσουν ένα διαγωνισμό που θα καθορίσει την τύχη και την καριέρα τους. Φαίνεται πως η υπόθεση επιστρέφει στις ρίζες της με τον χορό να γίνεται το επίκεντρο της προσπάθειας αλλά και ο απώτερος σκοπός.

Σε μια πορεία ταινιών από το 2006 μέχρι σήμερα και με την τρισδιάστατη καινοτομία, περιμένουμε σίγουρα κάτι διαφορετικό για το 2014, καθώς θα έχουμε αρκετούς ηθοποιούς και από παλαιότερες δημιουργίες. Δεν γνωρίζουμε αν η πέμπτη θα είναι και η τελευταία ταινία Step Up, πάντως σίγουρα το reunion οφείλει να είναι μοναδικό.

Την σκηνοθεσία υπογράφει η βραβευμένη με Grammy χορογράφος και σκηνοθέτιδα Trish Sie. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στους αμερικανικούς κινηματογράφους από τις 25 Ιουλίου 2014. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους: Sean από το Step Up: Revolution (Ryan Guzman), Andie από το Step Up 2: The Streets (Briana Evigan), Moose από το Step Up 2: The Streets, Step Up 3D, Step Up: Revolution (Adam Sevani), Eddy από το Step Up: Revolution (Misha Gabriel), Camile από το Step Up, Step Up 3D (Alyson Stoner), Jason από το Step Up 3D, Step Up: Revoltion (Stephen ‘tWitch’ Boss), Jenny Kido από το Step Up 2: The Streets, Step Up 3D, Step Up: Revolution (Mari Koda), Hair από το Step Up 2: The Streets, Step U 3D (Chris Scott), Monster από το Step Up 2: The Streets, Step Up 3D (Luis Rosado), Vladd ή αλλιώς Robot Guy από το Step Up 3D, Step Up: Revolution (Cladd Smith) και The Santiago Twin από την ταινία Step Up 3D (Martin Lombard & Facundo Lombard).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Detachment

«Στη διάρκεια μιας θαμπής, σκοτεινής και αθόρυβης ημέρας... το φθινόπωρο εκείνου του έτους... καθώς τα σύννεφα κρέμονταν απειλητικά χαμηλά απ' τα ουράνια... και μόλις έχοντας διασχίσει, πάνω σε άλογο, μόνος... ένα απομονωμένο και θλιβερό κομμάτι της χώρας.. αργά βρέθηκα, καθώς έπεφτε το υγρό σκοτάδι... να κοιτάζω το μελαγχολικό Σπίτι των 'Ασερ. Ξέρω πως δεν ήταν όπως παλιά... αλλά μια ματιά στο κτίσμα... μου έφερε μια αίσθηση αφόρητης κατήφειας που πλημμύρισε το πνεύμα μου... κοίταξα το έρημο τοπίο τριγύρω... τους γυμνούς τοίχους... και τους λίγους λευκούς κορμούς, μαραζωμένων δέντρων... μέσα σε απόλυτη κατάθλιψη… Δεν υπήρχε ψυχρότητα... αλλά κάποιο ναυάγιο... μιας αηδιασμένης καρδιάς.» Η κοινωνική ταινία της εβδομάδας φέρνει στο προσκήνιο το θέμα της αποσύνθεσης. Σε ένα σχολείο μιας περιοχής της Αμερικής οι καθηγητές χάνουν ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον για προσφορά στην μάθηση, καθώς τα προβλήματα στη

Pi

Γυρνάμε πίσω στον χρόνο, για να αναλύσουμε μια ταινία του 1998. Η ταινία Pi παρουσιάζει την ιστορία ενός μαθηματικού. Ο νεαρός αυτός ιδιοφυής είχε πνευματική ανησυχία ως προς τα πρότυπα που παρουσιάζουν οι μαθητικοί τύποι πράξεων και ήθελε να βρει την πηγή της ύπαρξης τους. Σε μια καθημερινότητα εμμονής και προσκόλλησης στον στόχο του, η ταινία μας παρουσιάζει την πορεία του από την ιδέα του μέχρι και την τελευταία του πράξη αφοσίωσης. Στην γρήγορη Αμερική με τις μεγάλες ευκαιρίες και κάθε φιλοσοφία, ο πρωταγωνιστής αναπτύσσει τις ιδέες του και χάνεται εντέλει μέσα σε αυτές. Σκηνοθετικά η ταινία εκφράζει το απόλυτο ψυχολογικό αποτέλεσμα της εμμονής, με το ασπρόμαυρο στοιχείο του χρώματος να κάνει πιο έντονο το συναίσθημα. Τα κοντινά πλάνα δείχνουν την απόλυτη αφοσίωση, ενώ η οποιαδήποτε κοινωνική συναναστροφή του πρωταγωνιστή περιτριγυρίζεται από μυστηριακές μουσικές νότες και περίεργα βλέμματα. Παράλληλα η ταινία εντάσσει και το θρησκευτικό ιδεώδες στα εμμονικά πλαίσια, δίδο

Sin Nombre- Χωρίς Ταυτότητα

Sin Nombre- Χωρίς Ταυτότητα ... ♥ Το νόμισμα έχει δύο όψεις. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το αρνηθείς.. είναι το διακριτό της ζωής… Υπάρχουν κάποιες πόλεις στις οποίες ισχύει η φράση «ότι λάμπει δεν είναι χρυσός»… Υπάρχουν περιοχές σε όλο τον κόσμο, αλλά συγκεκριμένα για αυτή την ταινία στο Μεξικό.. όπου η τιμιότητα και η αγνή προσπάθεια δεν υφίσταται. Εκεί όπου η εξουσία είναι καθημερινή υπόθεση.. και μετατρέπεται σε βία. Γιατί έτσι είναι.. στις συμμορίες έχουν συνηθίσει να λένε: Η οικογένεια είναι πάντα οικογένεια.. Και αν παραβιάσεις αυτό τον νόμο.. είσαι νεκρός… Τσιάπας, Νότια του Μεξικού. Ο νεαρός «Κάσπερ» είναι χρόνια στην συμμορία και θεωρείται πλέον παλιός, ένας κλασσικός γκάνγκστερ, αφού έχει κλέψει, έχει σκοτώσει.. και ότι άλλο του ζήτησαν από την «οικογένεια». Παράλληλα, ο έρωτας του για την Μάρθα Μαρλέν τον κάνει πλέον λιγότερο σκληρό και όχι συνεπή στις υποχρεώσεις του. Είναι για εκείνος ο καλός της αλλά και μυστήριος Γουίλι.. Όταν θα μπεί στην «οικογένεια» ο πιτσιρι